Go back

Freethielnieuws (7/10): geslaagde teambuilding | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Stafort

De spelers genoten gisteren van een geslaagde teambuilding. Er werd bij Stafort gepaintballd. Voor de activiteit mochten de spelers poseren met de mensen van Stafort, grote supporters van Waasland-Beveren. Nadien gingen de spelers nog samen een hapje eten in een Bevers restaurant. De nieuwkomers die op stage nog niet hadden gezongen, mochten dat gisteren doen. Zo gaven onder andere Julian Michel, François Marquet en László Köteles het beste van zichzelf. Voor herhaling vatbaar!

Na inspanning komt ontspanning, maar ook omgekeerd. Vandaag moest er dus weer gewerkt worden op het trainingsveld. Zinho Gano, Ronnie Schwartz, Ibrahima Seck, Niels De Schutter en Erdin Demir gingen vandaag in de kinépraktijk werken om hun kleine blessures weg te werken. Alessandro Cerigioni en Olivier Myny werkten individueel op het terrein. De rest van de groep trainde heel scherp, eveneens op het oefenterrein. Na het harde werk van deze week wordt de spelersgroep beloond met een extra dag vrijaf morgen. Vanavond staat de clash tussen Aleksandar Boljevic en Siebe Schrijvers, Merveille Goblet en Floriano Vanzo op het programma. De Belgische U21 spelen vanavond om 18.45 uur tegen Montenegro.