Go back

Rode Neuzen Dag: sport en spel kleurt je neus rood!

Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Daarom organiseren VTM, Qmusic en Belfius op zaterdag 3 december 2016 voor de tweede keer op rij Rode Neuzen Dag. Het doel is geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben.

Bij Rode Neuzen Dag staat ‘fun-raising’ centraal. Enerzijds wil men, door te lachen en samen gek te doen, het taboe rond psychische problemen doorbreken en het Rode Neuzenprobleem bespreekbaar maken. Anderzijds wil men, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Het hoogtepunt van de actie wordt de slotshow op zaterdag 3 december. Tal van acteurs, comedians en artiesten passeren de revue tijdens een ongeziene humormarathon op radio en televisie.

Waasland-Beveren wil zijn steentje bijbrengen en zal op zondag 6 november een sport- en spelnamiddag organiseren om het Rode Neuzenprobleem te steunen. Kom vanaf 13 uur naar Puyenbeke, Watermolenstraat 104 te Belsele, en beleef een superleuke sportnamiddag. De opbrengst van alle deelnames gaat integraal naar het Rode Neuzendoel. Deelname bedraagt amper vijf euro/kind. Een parcours, een supergrote spring- en obstakelbaan, volksspelen, schminkstanden en uiteraard voetbal staan zeker op het programma. Uiteraard kan je bij ons ook uw favoriete Rode Neus aankopen voor vijf euro. Daarnaast zullen onze monitoren ook lekkere RemoFritjes verkopen ten voordele van de Rode Neuzen.

Kan je je niet vrijmaken op zondag 6 november? Dat vinden wij uiteraard heel jammer, maar ook dan kan je nog je steentje bijdragen. Je kan onze actie financieel steunen via volgende link: http://acties.rodeneuzendag.be.

Hopelijk tot dan!