Go back

W-B kan niet scoren tegen Excel Mouscron

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Waasland-Beveren geraakte vandaag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Excel Mouscron. De Henegouwers speelden heel laag en loerden op de counter. De bezoekers eindigden de wedstrijd met tien na een schandalige overtreding van Mulic op Schrijvers.

De eerste helft van W-B was niet overtuigend, maar toch met overwicht. De bezoekers lieten de bal aan geel-blauw, maar ook wij konden niet echt veel met bal forceren. Het tweede deel van de partij zorgde voor hetzelfde spelbeeld. Toch kregen de rood-witten twee kansen, in geschenkverpakking, maar die konden ze gelukkig niet verzilveren. De bezoekers vielen nog met tien nadat Mulic een rood karton onder de neus kreeg van ref Delferière. De boomlange spits trapte na in het gezicht van Siebe Schrijvers, die er gelukkig niets aan overhield. W-B drong op het einde nog aan, maar de brilscore bleef op het bord.