Go back

Freethielnieuws (11/11): Geslaagde teambuilding | Floriano Vanzo

tekst: Martijn De Jonge

De hele kern van Waasland-Beveren ging deze ochtend karten in Antwerpen, als teambuilding. Het werd een geslaagde activiteit waar zowel spelers als trainers een leuke tijd beleefden. Toch brak bij velen opnieuw het competitiebeest los en werd er gestreden om een plaatsje op het podium. Uiteindelijk trok Rudy Camacho aan het langste eind, Maximiliano Caufriez mocht een trapje lager plaatsnemen. Siebe Schrijvers vervolledigde het podium en eindigde op de derde stek.

Er kwam ook een heel mooi gebaar vanuit de spelersgroep. Elke speler tekende een foto van Floriano Vanzo om hem een hart onder de riem te steken (zie foto bovenaan), na het slechte nieuws dat hij eerder deze week kreeg. De aanvaller was verrast en blij met het gebaar van zijn ploegmakkers. Begin december wordt Vanzo geopereerd, nadien wacht hem nog een revalidatie. De reden dat de operatie vrij laat valt, is dat de zwelling eerst nog moet afnemen.

Weinig beweging dit weekend op de Freethiel. Morgen zijn alle spelers vrij, zondag komen de jongens die maandag in actie komen nog eens samen. Maandag begint het echte werk weer in de aanloop naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk.