Go back

Freethielnieuws (22/11): Ticketinfo Croky Cup | blessurenieuws | elftal van de week

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren speelt volgende week woensdag, op 30 november dus, de 1/8ste finales van de Croky Cup. KRC Genk komt op bezoek naar de Freethiel. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. Een ticket voor de zittribunes (vakken A, B, C, F, G en H) kost €20 voor een volwassene en €8 voor een kind. Supporters die graag een ticket voor de staantribune aankopen betalen €15 indien ze ouder zijn dan zestien jaar en €5 voor kinderen jonger dan zestien. Tickets kunnen in voorverkoop aangekocht worden aan ons onthaal. De openingsuren vind je hier. Uiteraard zullen de loketten ook geopend zijn op de dag van de wedstrijd, dit vanaf 18.30 uur. We hopen alvast te kunnen rekenen op jullie steun!

Onze Leeuwen trainden vandaag voor het eerst met het oog op de wedstrijd tegen Sporting Charleroi. Floriano Vanzo traint nog steeds individueel en ziet de dag van zijn operatie stilaan dichter komen. Laurent Jans traint alweer op het terrein, maar ook nog steeds individueel. Voor hem is het naar zijn terugkeer toewerken. Ook Jonathan Buatu Mananga trainde niet mee met de groep. De verdediger werkte samen met Vanzo in de REV-training. Hij heeft last aan de knie. Alle overige spelers trainden volledig mee en zouden moeten fit zijn voor de wedstrijd van komende zaterdag. Na de middag deden alle spelers nog aan krachttraining.

Rudy Camacho werd geselecteerd voor het elftal van de week in Het Nieuwsblad. De centrale verdediger speelde een sterke partij tegen KV Kortrijk en dat was ook de journalisten van HNB niet ontgaan. Proficiat, Rudy!

Morgen staat er een voetbalconditietraining op het programma om 10.30 uur.