Go back

Freethielnieuws (24/11): blessurenieuws | coach blikt vooruit

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Niet veel nieuws uit de ziekenboeg van Waasland-Beveren. Laurent Jans blijft individueel werken aan zijn terugkeer. Jonathan Buatu Mananga sloot vandaag weer aan voor de groepstraining. De verkouden Rudy Camacho werd gisteren nog wat gespaard, maar mocht vandaag weer vol aan de bak op training.

Coach Cedomir Janevski blikte vandaag bij de pers ook vooruit naar de wedstrijd van aanstaande zaterdag. “In het algemeen was ik zeker tevreden over de wedstrijd tegen KV Kortrijk”, vertelde hij de journalisten. “De inzet van onze spelers was maximaal, zowel van de basisspelers als van de invallers. Ik kan niet ontkennen dat ik √©norm opgezet was met de manier waarop de drie invallers de partij afmaakten. Dat is de manier ook waarop wij het willen. Je wint wedstrijden met een hele selectie, met een hele kern zelfs, niet enkel met de elf starters. De wedstrijd tegen Charleroi wordt niet makkelijk, maar moeilijk gaat ook. Uiteraard hebben we enkele afwezige spelers die we moeten opvangen, maar ik ben ervan overtuigd dat we dat ook collectief gaan kunnen oplossen!”