Go back

Freethielnieuws (28/11): blessurenieuws | ticketinfo Croky Cup

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vandaag stond er een veldtraining op het programma voor onze spelers. Tien spelers waren niet aanwezig op die training. Zo bleef Jens Cools thuis door ziekte. Mathias Janssens, Senne Van Dooren, Sebastien Ito Mavitidi, Gilles Van Remoortere, Maxim Nys, Nicolas Orye, Kjetil Borry, Aaron Dhondt en Alessandro Cerigioni spelen vanavond met de belofteploeg tegen Standard de Liège en trainden dus ook niet mee.

Vandaag en morgen is het secretariaat volgens de gewone openingsuren geopend voor de voorverkoop van de wedstrijd tegen KRC Genk. Woensdag is het secretariaat geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Vanaf 18.30 uur zullen de loketten ook weer geopend zijn. Zo zijn de kaarten voor tribune C verkrijgbaar aan de Lindenlaan, tickets voor vakken E-F-G-H zijn verkrijgbaar aan het loket Meerminnendam. Uitzonderlijk zullen er ook tickets voor vak B worden verkocht, eveneens aan twintig euro. Supporters die in dat vak willen plaatsnemen, kunnen terecht in de centrale inkomhal.