Go back

KAA Gent – Waasland-Beveren (6/11): Selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren maakt zondagavond de verplaatsing naar Gent. In de Ghelamco Arena bekampt geel-blauw de Buffalo’s om 20.00 uur. De wedstrijd wordt geleid door dhr. Wim Smet. Na dertien speeldagen staat W-B op een veilige elfde plaats, een mooie bekroning na de overwinning tegen RSC Anderlecht afgelopen weekend.

De technische staf van Waasland-Beveren kan dit weekend geen beroep doen op Floriano Vanzo en Jonathan Buatu Mananga. Beide spelers hebben last van blessures aan de knie. Hoe lang zij out zullen zijn, is nog niet duidelijk. Ibrahima Seck, die afgelopen weekend in de openingsminuut werd uitgesloten, kan wel aan de partij deelnemen. Onze kapitein werd deze namiddag vrijgesproken na de beroepscommissie.

Vorig seizoen verloor W-B met 2-1 in de Ghelamco Arena. Toen zorgde Buatu voor de 0-1, maar Brecht Dejaegere en Laurent Depoitre zorgden toch nog voor een thuisoverwinning. Onze Leeuwen gaan zondag op zoek naar de bevestiging en een eerste zes op zes van het seizoen.

Selectie: Demir, De Schutter, Moren, Marquet, Gano, Schrijvers, Michel, Seck, Goblet, Schwartz, Dhondt, Jans, Opoku, Cools, Köteles, Van Dooren, Myny, Camacho, Geentjes