Go back

PRO LEAGUE CLUBS ZETTEN ZICH IN VOOR RODE NEUZEN DAG

Rode Neuzen Dag loopt reeds enkele weken en ook de clubs uit onze eerste klasse  zetten zich in voor de actie. Verschillende van onze clubs zetten reeds een actie op poten en vanaf 18 tot 27 november staan de speeldagen van de Jupiler Pro League in het teken van Rode Neuzen Dag. Zowel voor als na de matchen zullen er Rode Neuzen in de stadions te zien zijn. Nieuw is een sms-wedstrijd ten voordele van Rode Neuzen Dag met leuke prijzen.

Supporters kunnen scoren met een sms voor Rode Neuzen Dag

Tijdens deze 15de en 16de speeldag (van 18 november 19u tot en met 27 november) roepen we de supporters op om een SMS te sturen voor Rode Neuzen Dag naar 4666. Elke sms kost 1€ en gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. Je kan een sms sturen met de naam van je club naar 4666. Hierbij kan je ook mooie prijzen winnen.

Zo maak je kans op tickets voor een thuiswedstrijd van jouw favoriete club, een door jouw favoriete club gesigneerde Rode Neuzen Dag voetbal of een partybus om samen met je vrienden naar een wedstrijd te gaan van jouw favoriete club.

Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Zet je Rode Neus op en steun Rode Neuzen Dag want “Het scheelt als je deelt”

VTM en Qmusic roepen heel Vlaanderen op om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag, de goeddoelactie die zich inzet voor jongeren met psychische problemen. Door leuke acties op te zetten en Rode Neuzen te verkopen willen we psychische problemen bij jongeren bespreekbaar maken en geld inzamelen voor betere laagdrempelige hulp. De actie wordt afgesloten met een grote benefietshow op radio en tv op zaterdag 3 december.

www.rodeneuzendag.be

Facebook: Rode Neuzen Dag

Twitter: #rodeneuzendag