Go back

Bied op het shirt van je favoriete speler en steun Damiaanactie!

Ook in 2016 pakken de Pro League, haar clubs en partners uit met een Kerstactie, de jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items, ten voordele van de sociale partner van de Pro League, Damiaanactie. De komende twaalf dagen strijden we dus opnieuw met de voetbalfamilie tegen lepra en tbc.

 Tijdens speeldag 20 in de Proximus League (16-18 december)  en het Kerstvoetbal van 26 en 27 december in de Jupiler Pro League zullen alle spelers van 1A en 1B één helft spelen met een bijzonder logo op hun shirts, Dit logo verenigt het Pro League + logo, het logo van de sociale acties van de Pro League en het logo van Damiaanactie. Deze shirts worden vanaf vrijdag 16 december 14u te koop aangeboden via tweedehands.be . De veiling zal duren tot dinsdag 27 december om 23u59.

 Wil jij een gesigneerd en matchworn shirt van je favoriete speler uit de Jupiler Pro League of Proximus League? Ga dan je kans en bied mee op deze shirts.

 Naast de shirts kan je ook bieden op enkele unieke items en belevenissen!

 Twee VIP plaatsen op het Gala van de Gouden Schoen 2017

  • Twee VIP plaatsen op het Gala Profvoetballer van het jaar 2015-2016
  • Een wedstrijd voor en achter de schermen met VRT radioman Peter Vandenbempt
  • Een wedstrijd voor en achter de schermen met RTBF sportjournalist Rodrigo Beenkens
  • Een wedstrijd van je favoriete ploeg voor en achter de schermen van de tv-productie, tot en met de interviews aan de zijlijn!
  • Achter de schermen van de Champions League. Een achtste finale van de Champions League met de commentatoren van Proximus 11
  • Een topwedstrijd in de Bundesliga met de commentatoren van Play Sports Telenet

  De opbrengst van de Kerstactie van de Pro League gaat integraal naar Damiaanactie.

 Klik hier om naar de veiling te gaan!

BELANGRIJK:

  • Er worden geen shirts verzonden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door de Pro League en kan tot 30 januari zijn shirt ophalen in de clubshop of het secretariaat van de club. De betaling gebeurt ter plaatse.
  • Er kunnen geen fiscale attesten toegekend worden voor de shirtveiling.
  • De shirts worden door de kernspelers gedragen tijdens de wedstrijd. Elk shirt wordt ook gehandtekend.