Go back

Freethielnieuws (12/12): Trainingsnieuws | Jonge Leeuwen

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Deze ochtend trainde een halve spelersgroep op het kunstgrasveld aan de Freethiel. De jongens die vanavond in actie komen met de beloften ontbraken uiteraard op de training. Morgen trainen de spelers die deelnamen aan de training tweemaal. De spelers die vanavond in actie komen, doen enkel een recuperatietraining.

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond op het veld van KAS Eupen. Geel-blauw kreeg vorige week de brilscore niet van het bord tegen KVC Westerlo, toch wel een teleurstellend resultaat. Na een busreis van om en bij de drie uur gaan ze vandaag op zoek naar eerherstel. KAS Eupen staat momenteel vijftiende met elf punten, Waasland-Beveren staat dertiende met vijftien punten op de teller. De Duitstaligen speelden vorige week ook 0-0 gelijk, op het veld van Sporting Charleroi. Het belooft een spannende wedstrijd te worden!

Volgende spelers uit de A-kern sluiten aan: Mathias Janssens, Alessandro Cerigioni, Nicolas Orye, Aaron Dhondt, Nana Opoku Ampomah, Kjetil Borry, Maxim Nys, Senne Van Dooren en Gilles Van Remoortere