Go back

Freethielnieuws (13/12): Jonge Leeuwen spelen opnieuw gelijk | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteravond 1-1 gelijk tegen KAS Eupen. We kunnen spreken van een teleurstellend resultaat aangezien Eupen enkele treden lager staat in het klassement. Waasland-Beveren speelde een ontstellend zwakke eerste helft, maar herpakte zich na de rust. Er waren voldoende kansen, maar de weg naar doel werd maar één keer gevonden. Mats De Bauw scoorde het enige doelpunt voor geel-blauw. Kapitein Senne Van Dooren pakte in minuut twintig een gele kaart en mist de eerste wedstrijd na de winterbreak.

Opstelling: Janssens, De Bauw, Cerigioni, Mouhine (46′ De Malsche), Orye, Dhondt, Ampomah (82′ De Wree), Borry, Nys, Van Dooren, Van Remoortere

Voor de middag trainden de spelers die gisteravond niet in actie kwamen tegen KAS Eupen op de Freethiel. Ze kregen een voetbalconditionele training voorgeschoteld, er werd dus heel stevig gewerkt. Voor de lunch sloten ook de overige spelers aan. Na de middag stond voor de wedstrijdselectie van gisteren een recuperatietraining geprogrammeerd. De spelers die reeds een training achter de kiezen hadden, hielden het bij krachttraining.

Morgen zijn alle spelers vrij.