Go back

Friet-stoofvlees en W-B-STVV, voor €25 geniet jij mee!: VOLZET

Onze Leeuwen spelen op dinsdag 20 december tegen STVV. Naar jaarlijkse traditie is er rond Kerstmis de stadionactie ten voordele van Fajar Baru. Dit jaar organiseert Waasland-Beveren voor de aanvang van de wedstrijd tegen STVV een friet-stoofvleeslunch. Voor slechts €25 kan je genieten van een friet met stoofvlees én Waasland-Beveren – STVV, waarvan twintig euro wordt afgestaan aan Fajar Baru. De lunch zal doorgaan boven in het themacafé voor de aftrap van de wedstrijd. Schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Fajar Baru is een Belgisch-Indonesische vzw die zich inzet voor thuisloze kinderen in Jakarta, hoofdstad van Indonesië. Het is een opvangtehuis voor verlaten kinderen in Jakarta. Kinderen worden vaak achtergelaten aan de kloosterpoort omdat hun ouders niet meer voor hen konden zorgen. Meestal gaat het om kinderen van gescheiden ouders of weeskinderen zonder familie, of gewoon mensen zonder uitweg die moeten overleven met 3 euro per dag. Door wangedrag van sommige ouders is er ook nog het probleem van kinderarbeid, waarbij kinderen moeten werken aan 1 euro per dag.

Supporters die willen deelnemen aan de lunch betalen twintig euro voor het eten. Daarnaast toont de club zijn goed hart om ook iedereen die deelneemt aan deze lunch zijn ticket mag aankopen aan de prijs van 5 euro, en dit voor een zitplaats! Je kan dus met andere woorden voor amper 25 euro de wedstrijd en lunch bijwonen. Kinderen onder twaalf jaar betalen 20 euro voor hun ticket en zitplaats. Inschrijven kan tot zondag 18 december, 22.00 uur. De lunch zelf start om 18u30.

Uiteraard zullen ook onze geel-blauwe W-B kerstmutsen weer voor vier euro door onze vrijwilligers verkocht worden in en rond het stadion. Deelnemers aan de footlunch krijgen hun exemplaar er gratis bovenop.

Update:
De lunch is sinds zaterdagavond volzet.  U kan niet meer inschrijven.

Partners

Om deze actie te realiseren krijgen we de hulp van Chez Charles (stoofvlees) en Remo-Frit (frieten). 

Chez Charles is de sterkst groeiende activiteit van Cock’s Vleeswaren. Deze staat in de Belgische top 3 van producenten van fijne vleeswaren en salades. Het bedrijf werd in 1935 opgericht door Charles De Cock. Met een eigen distributiekanaal levert Chez Charles aan slagers, kruideniers en bakkers én aan versafdelingen van middelgrote en grote supermarktketens.

Remo-Frit is sinds jaar en dag een gekende naam in de markt van verse aardappelproducten. De groei van dit familiebedrijf is voornamelijk te danken aan de ingesteldheid van de onderneming, namelijk : Zorg voor de klant, aandacht voor kwaliteit en bereidheid te investeren in nieuwe ontwikkelingen en productiemethoden.

wb-community-kerst2 wb_afgeleide-logos_03           remo-frit     chez-charles-logo