Go back

Nieuwjaarsboodschap voorzitter Dirk Huyck

Beste sympathisant,
Beste supporter van WAASLAND-BEVEREN,

Een Chinees spreekwoord zegt dat geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om naar uit te kijken. Kunnen we elkaar nog iets mooier wensen van oud naar nieuw?
Laat ons eerlijk zijn: de wedstrijden in de komende weken zijn van cruciaal belang.
Het resultaat ervan bepaalt onze verdere toekomst.
De ambitie van onze jonge spelersgroep, de gedrevenheid van onze sportieve staf,
de inzet van onze medewerkers en niet het minst het enthousiasme van jullie – onze trouwe supporters – doen het beste verhopen. En, daarom durf ik de afloop van dit seizoen hoopvol tegemoet zien.

Intussen blijven we structureel en financieel verder bouwen aan een gezonde club.
Alleen op die manier gaat WAASLAND-BEVEREN ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet.
Bij de overstap van een oud naar een nieuw jaar wil ik iedereen die in het voorbije jaar
meehielp om die droom, stap voor stap, werkelijkheid te doen worden van ganser harte en eens expliciet dank je wel zeggen.
Laten we in de komende weken en maanden, eigenlijk het hele jaar door onze inspanningen verder zetten en nog intenser samenwerken om ons project te doen lukken.

Beste aandeelhouders, bestuursleden, medewerkers, vrijwilligers, supporters en sympathisanten, kortom al wie WAASLAND-BEVEREN een goed hart toedraagt, wens ik van harte een goed eindejaar en een knallend nieuw begin toe. Want weet: er komen 365 nieuwe dagen, 365 nieuwe kansen. Soms zullen er dagen zijn waarop we wat minder kunnen (ver)dragen. Laat mij dan wensen dat er tussen al die mensen die je nu het beste wensen wel iemand is die je dan zal vragen of hij de last wat mee mag dragen. Ik wens voor jullie allemaal dat 2017 een jaar mag zijn waarin jullie dromen uitkomen: intens familiegeluk gekruid met een goede gezondheid.

Hartelijke groeten namens WAASLAND-BEVEREN,

Dirk HUYCK
voorzitter