Go back

Senne Van Dooren blijft langer op de Freethiel!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft het contract van Senne Van Dooren (°16/05/1997) opengebroken en verlengd. De beloftevolle verdediger heeft zijn contract verlengd tot 2019, met een optie op een jaartje langer. Beide partijen zijn heel opgetogen met de verlenging.

Voorzitter Dirk Huyck: “We zijn heel blij dat we Senne langer bij ons kunnen houden. De verdediger toont heel veel potentieel en past perfect binnen onze visie van jong en Belgisch talent. Hij boekte de voorbije maanden heel veel vooruitgang en kan stilaan proeven van het grote werk.”

Senne Van Dooren is ook heel opgetogen. “Ik voel me heel goed bij de club en ben dan ook heel fier dat ik mag verlengen. Het is toch een teken dat iedereen hier in mij gelooft. Nu wil ik weer keihard werken en bewijzen dat het vertrouwen terecht is. Ik hoop uiteraard ook om zo snel mogelijk een basisspeler te zijn van Waasland-Beveren, dat is mijn doel!”