Go back

Supporters, allen op post!

Beste supporters,

We staan als club voor heel belangrijke weken, dat is duidelijk! Jullie zijn de club, dus we hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen.

Zaterdag staat de eerste horde na de winterbreak gepland, dat is de wedstrijd tegen KV Oostende. Geen makkelijk te overbruggen horde, maar met de steun van iedereen is niets onmogelijk! Nadien, op woensdag 25 januari, staat de uitwedstrijd tegen Club Brugge gepland. Het weekend nadien komt KVC Westerlo op bezoek voor een echte zespuntenwedstrijd. Waasland-Beveren organiseert tijdens die wedstrijd zijn eerste Ladies Night, een evenement waarbij een deel van de opbrengst naar Think Pink gaat. Tijdens de wedstrijd van aankomende zaterdag zullen aan alle oplaadkassa’s kaarten voor de Ladies Night te verkrijgen zijn. Neem dus zeker gepast € 50 mee en mis het evenement niet. Het wordt een schot in de roos! 🙂

Je kan ook, na de wedstrijd tegen KV Oostende, de overige vier thuiswedstrijden bijwonen aan de prijs van drie thuiswedstrijden. Het is dus een 3+1 actie. Meer informatie daarover kan je hier vinden!