Go back

Supportersavond | vragen insturen op sf@waasland-beveren.be

De supportersfederatie van Waasland-Beveren organiseert op dinsdag 17 januari 2017 haar tweede supportersavond. Om 19.00 uur wordt de aftrap gegeven op de bovenverdieping van het Themacafé (tribune 3, Meerminnendam). Het is de ideale gelegenheid om het te koppelen met een nieuwjaarsdrink.

Via onze supportersavond willen we onze fans de kans bieden om vragen te stellen aan het clubbestuur, leden van de technische staf en spelers. Wie die avond de club zal vertegenwoordigen, delen we later mee. Geen zin om vragen te stellen? Kom dan gewoon eens luisteren naar wat onze sprekers te vertellen hebben.

Indien u vragen heeft die u graag beantwoord wil zien op die avond, kan dat. Mail dan je vraag naar sf@waasland-beveren.be.

Inschrijven is niet nodig. Gewoon even aangeven via dit evenement of je aanwezig zal zijn.