Go back

Waasland-Beveren haalt jong talent Cherif Ndiaye binnen

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft zich versterkt met Cherif Ndiaye (°23/01/1996). De jonge centrumspits is geboren in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Hij genoot zijn opleiding in de academie HLM Grand Yoff FC, nadat hij ontdekt werd door een van de scouts. De academie werd opgericht door Aliouné Kébé, een oud-speler die nog uitkwam voor Excelsior Moeskroen in het seizoen 2006-2007.

Cherif Ndiaye trainde al een tijdje mee met de A-kern als test. De jongeling kwam er heel goed uit en toonde dat hij over heel wat talent beschikt. Iedereen binnen Waasland-Beveren is dan ook heel opgetogen met de handtekening van de Senegalees. Ndiaye had aanbiedingen van Amiens SC. en Paris F.C. op zak, maar koos, ook met de steun van zijn manager Yousfi Chokri, uiteindelijk voor geel-blauw. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen, waarin hij de kans krijgt om zich te bewijzen. We kijken enorm uit naar zijn eerste speelminuten.

Succes, Cherif!