Go back

Bedankt, supporters!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Beste supporters,

Jullie zijn geweldig, dat is een boodschap die veel te weinig wordt verkondigd. We bewezen afgelopen zaterdag niet alleen dat we een ploeg hebben die eerste klasse waardig, maar ook dat onze supportersequipe dat is. Onze Leeuwen speelden op Le Canonnier geruggesteund door meer dan vijfhonderd geel-blauwe supporters én wat voor supporters. Na de mindere start en de achterstand na een halfuur, waren het toch de Beverse gezangen die overheersten. Iedereen was dan ook opgetogen over het feit dat we met jullie een feestje konden vieren na negentig minuten.

In naam van het bestuur van Waasland-Beveren en voorzitter Dirk Huyck: een heel dikke DANKJEWEL! We hopen dat we nog een aantal feestjes kunnen bouwen in de overige wedstrijden, deze club verdient dat.

Tot binnenkort op de Freethiel!