Go back

Freethielnieuws (02/02/2017): Trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Leeuwen trainden deze voormiddag voor de voorlaatste keer ter voorbereiding van de wedstrijd tegen KAS Eupen. Valtteri Moren kon opnieuw gedeeltelijk aansluiten bij de groep, maar zaterdag komt voor hem waarschijnlijk te vroeg. Julian Michel en Floriano Vanzo gingen het zwembad in voor aquagym. Michel maakte deze week wel al grote vorderingen en kan beginnen uitkijken naar zijn terugkeer. Leandro Rodriguez keerde terug naar Engeland om wat spullen te halen. De aanvaller moest in allerijl vertrekken dinsdagavond en had geen tijd om zijn spullen mee te brengen naar België. Hij sluit eerstdaags weer aan bij de groep.

Volgende week dinsdag staat de wedstrijd tegen KRC Genk op het programma. Uitzonderlijk zal ons centraal onthaal sluiten om 16.00 uur dan. Vanaf 19.00 uur zijn de loketten weer open voor de ticketverkoop van de wedstrijd tegen de Limburgers. Supporters op post!