Go back

Freethielnieuws (10/2): trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vandaag stond op de Freethiel de voorlaatste training in het vooruitzicht van de wedstrijd tegen Standard de Liège op het programma. Valtteri Moren trainde volledig mee met de groep en lijkt opnieuw klaar voor een selectie. Ook Julian Michel kon reeds een deel van de training met de groep hervatten, hij ging wel nog uit de weg voor lichaamscontact. Voor Michel komt de wedstrijd van zondag echter nog te vroeg. Aaron Dhondt viel net voor het einde van de training uit met een enkelblessure. De schade zou al bij al meevallen, maar de West-Vlaming zal ook zondag niet op het wedstrijdblad verschijnen. Een deel van de groep kreeg in de namiddag nog een extra training.

Morgen is om 11.00 uur de laatste training voor de wedstrijd.