Go back

Freethielnieuws (13/02): Trainingsnieuws | Jonge Leeuwen spelen tegen Sp. Charleroi

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Deze ochtend stond de hersteltraining op het programma voor de jongens die gisteren in actie kwamen. Er vielen gisteren geen geblesseerden. Floriano Vanzo kon vandaag niet aan zijn revalidatie werken. De aanvaller is ziek aan zijn bed gekluisterd. László Köteles vertrekt morgen naar zijn thuisland Hongarije om bij zijn familie te zijn na het overlijden van zijn vader. We willen hem dan ook nog eens heel veel sterkte toewensen in deze heel moeilijke tijden.

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond tegen Sporting Charleroi. De aftrap wordt om 19.30 uur gegeven in het Puyenbekestadion. Geel-blauw staat momenteel op een gedeelde vierde plaats in groep twee met drie punten uit vier partijen. De Zebra’s konden één puntje meer sprokkelen. Van de A-kern sluiten volgende spelers aan: Cherif Ndiaye, Aaron Dhondt, Nana Opoku Ampomah, Maximiliano Caufriez, Kjetil Borry, Senne Van Dooren, Gilles Van Remoortere, Leandro Rodriguez en Mathias Janssens.

Morgen genieten alle spelers van een dag vrijaf.