Go back

Freethielnieuws (14/02): Jonge Leeuwen spelen gelijk | dagje vrijaf

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteravond tegen Sporting Charleroi in het Puyenbekestadion. De wedstrijd eindigde uiteindelijk onbeslist en zonder doelpunten. Onze beloften begonnen nochtans sterk aan de partij. Maar na een kwartier begonnen onze jongens de duels te verliezen op het middenveld. Er kon geen vuist meer worden gemaakt, maar de organisatie hield wel stand. Een tiental minuten voor de koffie kreeg Leandro Rodriguez een goede kans, maar hij kon de kans niet verzilveren. Na rust kwam het betere spel van geel-blauw, maar zonder grote kansen. Nana Opoku Ampomah en Cherif Ndiaye probeerden het nog van afstand, maar konden niet erg gevaarlijk zijn. Na de rust liepen Kjetil Borry en Aaron Dhondt ook nog tegen een gele kaart aan, waardoor ze volgende week geschorst zijn. Zij maken komende maandag de verplaatsing naar Moeskroen dus niet.

Beginopstelling: Janssens, De Malsche, Rodriguez, Ndiaye, Dhondt, Ampomah, Caufriez, Borry, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere

Geen trainingsnieuws te melden vandaag. De spelerskern en technische staf genoten vandaag van hun dagje vrijaf.