Go back

Freethielnieuws (16/02): secretariaat langer open | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Het bestuur van Waasland-Beveren zette een actie op poten voor de wedstrijd van komende zaterdag. Supporters die naar Le Canonnier trekken, moeten slechts de helft van hun ticket betalen. De actie is enkel geldig in voorverkoop. Daarom willen we jullie zoveel mogelijk momenten aanbieden om jouw tickets aan te kopen. Vandaag is het secretariaat nog tot 17.30 uur geopend, morgen tot 17.00 uur. Uitzonderlijk zal het secretariaat ook zaterdagvoormiddag geopend zijn, van 9.00 uur tot 12.00 uur. Meer informatie over de actie vind je hier.

Veel nieuwigheden waren er vandaag niet op training. Julian Michel deed de hele training mee met de groep en lijkt stilaan klaar voor wat minuten. De wedstrijd tegen Excel Mouscron zal echter nog net te vroeg zijn. Het is uitkijken of hij tegen KV Kortrijk kan aansluiten. Geen nieuwe geblesseerden, goed nieuws dus.