Go back

Freethielnieuws (20/2): Jonge Leeuwen vanavond op Moeskroen | praktische informatie rond KVK

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge
Jonge Leeuwen trekken naar Moeskroen

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond op het veld van Excel Mouscron. Van de A-kern treden volgende spelers aan: Mathias Janssens, Leandro Rodriguez, Gilles Van Remoortere, Senne Van Dooren, Maxim Nys, Maximiliano Caufriez, Nana Opoku Ampomah, Cherif Ndiaye en Julian Michel. Michel staat dus voor het eerst sinds de wedstrijd tegen Sporting Lokeren opnieuw tussen de lijnen, een mooie opsteker voor onze nummer twaalf.

Nuttige informatie over de verplaatsing naar Kortrijk

Er zijn voor onze supporters 888 zitplaatsen ter beschikking gesteld in het Guldensporenstadion. Een kind (-12) betaalt tien euro voor een zitplaats, een volwassene betaalt twintig euro. De ingang voor de bezoekers is gesitueerd in de Meensesteenweg (inkom 3.4) te Kortrijk.

Er wordt gevraagd om NIET op GPS te rijden, gezien deze de bestuurders door de “zone Kortrijk” stuurt. Er wordt dan ook uitdrukkelijk gevraagd de hierna vermelde reisweg(en) te volgen: via de E17 (komende vanuit de richting Gent) – Afrit 2 (Kortrijk-Zuid) nemen – vervolgens: “R8 Kortrijk” – “Kortrijk-West” (R8) – afrit 11 (Bissegem) – rechts richting Kortrijk tot aan het Guldensporenstadion.

De parking voor de bezoekende bussen bevindt zich in de Meensesteenweg, vanaf punt 3.4. (normale bezoekersingang) tot aan de Spoorwegbrug, in de richting Bissegem. De parking voor de bezoekende persoonlijke voertuigen bevindt zich in de Meensesteenweg, vanaf de Spoorwegbrug tot de Zwingelaarsstraat, in de richting Bissegem.

Alle drank (bakken bier en andere) moeten zich reeds in de bagageruimte van de bezoekende bussen bevinden bij aankomst (bagageruimte gesloten) en de bagageruimte mag niet geopend worden vooraleer de veiligheidsperimeter verlaten is.

Reglement Inwendige Orde Guldensporenstadion:

– Het is toegelaten om eten en drank mee te brengen in de tribunes.  Schenkbladen (metaal, karton,…) mogen niet gebruikt worden buiten de kantines om dranken mee te nemen. In de voor het          publiek toegankelijke plaatsen is alleen het gebruik van plastieken of herbruikbare bekertjes toegestaan

– Het is toegelaten om het stadioncomplex te betreden met toeters.  Deze toeters mogen enkel manueel bediend worden en aangedreven door lucht (geen drijfgas)

– Het is toegelaten een megafoon te gebruiken als stemversterker

– Het is toegelaten om niet elektronisch versterkte muziekinstrumenten te gebruiken

– Het is toegelaten om te zwaaien met vlaggen.  Deze vlaggen mogen niet groter zijn dan 1,5 bij 1,5m (2,25 m2).  Indien deze vlaggen bevestigd zijn aan een stok dan moet deze stok flexibel, hol en      licht zijn en vervaardigd uit plastiek uit één stuk met een maximum hoogte van 1m50

– Het is toegelaten te zwaaien met “bandjeries” (2 stokken per vlag)  Dezelfde voorwaarden als het zwaaien met een vlag gelden

– Het is toegelaten een vlag, spandoek, slogan groter dan 3 m2 op te hangen aan de achterwand van de tribune

– Het is toegelaten een grote vlag boven de hoofden te laten rondgaan.  Deze vlag mag niet groter zijn dan 30m2

– Het ophangen van vlaggen, spandoeken, slogans,… zowel voor aanvang van de wedstrijd als het wegnemen na de wedstrijd gebeurt onder begeleiding van de stewards

– Het is verboden om te gooien met papiersnippers, confetti,…

– Het is verboden andere clubkleuren te dragen dan de gangbare clubkleuren voor de desbetreffende wedstrijd