Go back

Freethielnieuws (21/02): Jonge Leeuwen verliezen in Moeskroen | supportersbussen KV Kortrijk | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns
Jonge Leeuwen verliezen in Moeskroen

Onze Jonge Leeuwen gingen gisteren met 3-1 onderuit bij Excel Mouscron. De beloften kwamen na 35 minuten nochtans op voorsprong via een doelpunt van Nana Opoku Ampomah. Nog voor de rust kwamen de Henegouwers voorsprong door twee doelpunten in vijf minuten. Vlak na rust maakte Moeskroen de match dood met een derde doelpunt. Kansen kwamen er nog langs beide kanten, doelpunten niet meer. Een teleurstellend resultaat voor onze jonge jongens.

Opstelling W-B: Janssens, Rodriguez, Michel, De Wree, Ndiaye, Ampomah, Caufriez, Nys, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere

Supportersbussen naar KV Kortrijk
 • Beverboys
  • Vertrek 17.45 uur
 • De Groene
  • Vertrek 18.00 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek Koewacht 17.15 uur
  • Vertrek Beveren 18.00 uur
 • Sportief / WB United
  • Vertrek 18.20 uur
 • Freethielvrienden
  • Vertrek 18.00 uur
Trainingsnieuws

Deze ochtend verschenen onze Leeuwen weer op het trainingsveld. De negen jongens die gisteren in actie kwamen bij de beloften, hielden het bij een hersteltraining. De overige spelers trainden met de groep. Enkel Floriano Vanzo, Fran├žois Marquet en Rudy Camacho trainden apart. Ronnie Schwartz viel uit op training, maar de ernst van zijn blessure is nog niet duidelijk. De jongens die gisteren speelden, mochten na de lunch naar huis. Voor de anderen volgde nog een krachttraining.