Go back

Freethielnieuws (28/2): Jonge Leeuwen afgelast | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Gisteravond trokken onze Jonge Leeuwen naar het veld van KV Mechelen voor hun wedstrijd. Door de aanhoudende regen en felle wind werd die echter ter plaatste afgelast. Onze beloften hebben dus geen wedstrijd kunnen afwerken.

Vandaag kwam de groep voor het eerste weer samen na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag tegen KV Kortrijk. Niels De Schutter trainde uit voorzorg individueel. Dat deden ook Fran├žois Marquet en Gilles Van Remoortere om te revalideren van hun blessures. Ronnie Schwartz kreeg vrijaf tot volgende woensdag. De spits trekt naar zijn thuisland Denemarken. De operatie aan zijn kruisband vindt volgende week vrijdag 10 maart plaats.

Morgen opnieuw training, deze keer om 11.00 uur.