Go back

Inschrijvingen sport-, spel- en voetbalkampen 2017 van start!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Waasland-Beveren zijn Open Sport- en Spelkampen, in samenwerking met Maatschappij Linkerscheldeoever en de stad Sint-Niklaas. Met de OSSK wil Waasland-Beveren kinderen kennis laten maken met verschillende plezierige bewegingsactiviteiten: van balspelen en oriëntatielopen tot fitheidstesten en Highland Games. De OSSK vinden plaats in en rond het Sint-Niklase Puyenbekestadion.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze pagina.

Waasland-Beveren organiseert ook op de Freethiel te Beveren een sportkamp; het W-B Sport- en Voetbalkamp. Het het derde seizoen op rij dat onze club, in samenwerking met de gemeente Beveren, een sportkamp organiseert op de Freethiel zelf. Het verschil met de OSSK in Sint-Niklaas is dat in het ‘W-B Sport- en Voetbalkamp’ voetbal (50%) afgewisseld wordt met andere sporten en spelen (50%).

Inschrijven kan op de website van de gemeente Beveren: Link vakantietoppers.