Go back

W-B huurt Leandro Rodriguez van Everton FC

W-B heeft net voor de deadline nog een transfer verwezenlijkt. De Uruguayaan Leandro Rodriguez (°19/11/1992) wordt tot het einde van het seizoen geleend van de Engelse subtopper Everton FC. De aanvaller kwam in 2015 over van het Uruguayaanse River Plate waar hij sinds 2012 deel uit maakte van het eerste elftal.

Leondro Rodriguez fungeert het best als diepe spits of in steun van de diepe spits. Bondscoach Roberto Martinez, die uiteraard een verleden heeft bij Everton, werkte nog samen met de speler en kon onze club verzekeren dat hij over heel wat kwaliteit beschikt.

De sportieve cel van W-B is heel opgetogen met de komst van Rodriguez. We kijken ernaar uit om hem in een geel-blauwe plunje te zien verschijnen. De Uruguayaan met Italiaanse roots zal met het nummer 92 spelen. Welkom, Leandro!