Go back

W-B – KAA Gent = de havenmatch!

Op zondag 11 december 2016 planden Waasland-Beveren en Port of Antwerp de jaarlijkse havenmatch. Door slechte weersomstandigheden kon die wedstrijd tegen KRC Genk toen niet doorgaan. In samenspraak werd vervolgens gekozen om de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en KAA Gent op 4 maart 2017 om 20.00 uur uit te kiezen als de havenmatch. De wedstrijd zal dus volledig in het teken staan van de haven.

Het Havenbedrijf Antwerpen is al enkele seizoenen trotse partner van Waasland-Beveren. De club wil samen met haar partners het voetbalgebeuren in het Waasland opnieuw op de kaart zetten. Een gevestigde plaats in de subtop is het uiteindelijke doel.

Op het vlak van het jeugdbeleid wil Waasland-Beveren scoren op twee fronten: enerzijds door het verder ontdekken en opleiden van jeugdspelers tot volwaardige A-kern spelers en anderzijds de sport als vrijetijdsbesteding hoog in het vaandel blijven dragen.

Op het vlak van sociale projecten wil Waasland-Beveren zich verder profileren als een club met het hart op de juiste plaats. De club wil alle drempels wegnemen om kansarmen en minderbedeelden te integreren in onze maatschappij.

Tickets aan halve prijs dankzij het Havenbedrijf Antwerpen

Werknemers in de haven kunnen dankzij de steun van het Havenbedrijf Antwerpen tickets voor de zit- of staantribune verkrijgen aan 10 euro! Zo wil de club en haar partner Waasland-Beveren een grotere betrokkenheid tussen de havenwerknemers en de club stimuleren. De tickets kunnen tot vrijdag  3 maart 12u aangevraagd worden via havenmatch@waasland-beveren.be met vermelding van de bedrijfsnaam en een nominatieve namenlijst (voornaam, familienaam en geboortedatum) van de aanvrager(s).