Go back

Freethielnieuws (6/3): Rudy Camacho | Jonge Leeuwen | hoog bezoek op de Freethiel woensdag | schorsing De Schutter

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Rudy Camacho is aan de beterhand. De verdediger moest vroeg in de partij tegen KAA Gent worden vervangen na een slag op het hoofd. Hij herinnert zich niets meer van de fase zelf, maar geraakt stilaan van de hoofdpijn af. Zinho Gano zou moeten hersteld zijn van zijn verrekking en sluit morgen normaal aan.

Vanavond spelen onze Jonge Leeuwen tegen KVC Westerlo. De aftrap is om 19.30 uur in het Puyenbekestadion. Uiteraard is de partij gratis bij te wonen voor onze abonnees. Van de A-kern sluiten volgend spelers aan: Mathias Janssens, Leandro Rodriguez, Julian Michel, Cherif Ndiaye, Aaron Dhondt, Nana Opoku Ampomah, Maximiliano Caufriez, Kjetil Borry, Maxim Nys, Senne Van Dooren en Gilles Van Remoortere.

Woensdag is er hoog bezoek op de Freethiel. Bondscoach Roberto Martinez en technisch directeur Chris Van Puyvelde komen langs. Eerst een vooral zullen zij de training bekijken, nadien sluiten ze ook aan bij de lunch. Na de lunch volgt een uiteenzetting over hoe zij te werk gaan op de K.B.V.B., nadien volgt een uiteenzetting hoe er op W-B wordt gewerkt.

Niels De Schutter kreeg een schorsingsvoorstel van twee wedstrijd en €600 boete na zijn vroege uitsluiting tegen KAA Gent. Het bestuur heeft beslist daar niet mee in te stemmen en gaat in beroep. Dat beroep wordt morgennamiddag behandeld.