Go back

Waasland-Beveren maakt zich op voor kolkende Freethiel

NIEUWE CATERING:

Vanaf zaterdag zal Catering Beverly Food & Beverages uit Oostmalle onze supporters lekkere frietjes aanbieden alsook vele andere snacks zoals frikandel, Cervela, hamburgers, hotdogs, enzovoort. Voor het eerst kan men in ons Avia en Cibel cafe een lekkere hap consumeren, om praktische redenen is dit voorlopig enkel beperkt tot de verkoop van hotdogs. We proberen om zo snel mogelijk ook dat assortiment uit te breiden. Onze supporters kunnen nu dus vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd in het stadion een hapje en drankje nuttigen.

Alle snacks dienen vanaf heden afgerekend te worden met de consumptiekaart of abonnement. Om wachtrijen te vermijden, raden we onze supporters aan om reeds op te laden via onze website. Klik hier om doorgeleid te worden naar de juiste website. Bovenaan kan je klikken op ‘cashless’ en dan volg je de stappen om jouw kaart op te laden.

Wist je trouwens dat het nu de enige échte RemoFritjes zijn die je kan kopen aan het kraam?!

TICKETS:

Tribune 3 is zo goed als uitverkocht! Er zijn slechts 20 zitplaatsen meer beschikbaar voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen KAA Gent. Wie nog een plaatsje wil bemachtigen, doet dat best in voorverkoop. Het is hoogst twijfelachtig of er zaterdag nog een zitplaats zal beschikbaar zijn.  Op tribune 1 zijn er nog net iets meer tickets beschikbaar. In blok A zijn er nog een vijftigtal zitplaatsen beschikbaar, blok C biedt nog voldoende mogelijkheden tot zitten. Toch merken we dat het ook hier snel gaat, we raden dus ook aan om jouw tickets nog in voorverkoop te kopen.

Je kan vandaag nog terecht op het secretariaat tot 17.30 uur, morgen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Zaterdag is het secretariaat open tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De loketten zullen geopend zijn vanaf 18.30 uur. Uiteraard kan je je tickets ook online aankopen. Klik hier en je wordt naar de juiste pagina doorgeleid.

Gezien het bezoekende vak reeds is uitverkocht, spelen we dus zaterdag a.s. in een gezellig gevulde Freethiel!
Ideaal om er een feestje en galawedstrijd van te maken.

RANDANIMATIE:

Voor de wedstrijd zal een dansgroep van Castart, een gloednieuwe dansvereniging gevestigd op een steenworp van de Freethiel, het beste van zichzelf geven om jullie supporters op te zwepen voor deze gala-wedstrijd.

Ben je op zoek naar jouw ultieme dansbeleving is Castart de ideale groep voor jou!

Vooraleer dat dansgroep Castart jullie dé ideale opwarming bezorgt, worden alle spelers van GFC Waasland-Beveren in de bloemetjes gezet. GFC W-B viert dit jaar haar tienjarig bestaan en is hiermee één van de langst bestaande G-voetbalploegen uit het land.

Elke speler van GFC zal voor de wedstrijd afzonderlijk gehuldigd worden voor onze staantribune. Tijdens de rust zullen zij op het terrein een demo-wedstrijdje afwerken tegen Auti-Voetbalclub Waasland. Winnen is niet het belangrijkste voor deze jongens, maar wél het spel en plezier dat zij mogen ervaren. Wij hopen/rekenen op uw enthousiasme om deze jongens warm aan te moedigen.

Ter zijde: Ex-Beverenspeler Geert De Vlieger is peter van deze auti-voetbalclub.

VERKEERSSITUATIE:

Zoals jullie vorige thuiswedstrijden reeds hebben mogen ervaren zijn er nog steeds wegenwerken aan de gang in de Klapperstraat. Een toegangsweg voor veel van onze supporters. In de Klapperstraat zal vanaf vandaag, 2 maart, gestart worden met de onderlaag asfalt en aansluitend de aanleg van de voetpaden. Het spreekt voor zich dat de eerste inrit van de parking en toegangsweg tot de Freethiel zaterdag nog afgesloten zal blijven voor het verkeerd komende van Vijfstraten (E17 Antwerpen-Gent).

Het goede nieuws is echter dat je nog steeds kan parkeren aan de parking van atletiek en het oude zwembad. Deze parking kan je echter nog bereiken via de Klapperstraat komende van Prosper Van Raemdonckstraat of Lindenlaan. Als je niet helemaal wil rondrijden kan je uw wagen ook parkeren op de parking van het nieuwe zwembad. Dan sta je meteen in de Meerminnendam en kan je te voet richting ingang Meerminnendam (tribune 2 en 3).