Go back

W-B gaat geen nieuwe verbintenis aan met Cedomir Janevski

De sportieve cel heeft daarnet het aangekondigde gesprek gehad met trainer Cedomir Janevski. Uit dat gesprek is gebleken dat de visie van de club en de visie van de trainer niet stroken. Het is dus weinig zinvol om een nieuwe verbintenis aan te gaan met de trainer. Cedomir Janevski werd in november hoofdtrainer van geel-blauw en tekende een contract tot 30 juni 2017 op de Freethiel. Het bestuur is de Macedoniër heel dankbaar voor de prestaties die hij hier neerzette. De coach begon met de opdracht om Waasland-Beveren naar Play-off II te loodsen en daar slaagde hij ook in. Uiteraard blijft Janevski de ploeg leiden tot het einde van het seizoen. Het clubbestuur is ervan overtuigd dat de oefenmeester nog wat wil en zal presteren in de nacompetitie.

De clubleiding gaat nu op zoek naar een geschikte opvolger die past binnen het vooropgestelde profiel van de club.