Go back

Freethielnieuws (02/05): Trainingsnieuws | Jonge Leeuwen onderuit

tekst en foto: Martijn De Jonge

De spelers kwamen vandaag, na een dagje rust, terug samen op de Freethiel. Niels De Schutter ging op onderzoek na de botsing die hij te verwerken kreeg tegen STVV. De verdediger ging na iets meer dan 25 minuten naar de kant met pijn aan de schouder. Hij heeft een uitrekking van de ligamenten aan de schouder. Het is afwachten hoe lang hij buiten strijd is. Ook Olivier Myny, Floriano Vanzo, Ibrahima Conté en Steeven Langil trainden nog apart, maar wel op het veld. Rudy Camacho hield het ook nog bij een loopsessie, maar hij kan waarschijnlijk morgen gedeeltelijk aansluiten. Senne Van Dooren trainde in het Rev Training Center, de fitness aan het oefenterrein.

Onze Jonge Leeuwen zijn gisteravond met 0-1 onderuit gegaan tegen KV Mechelen. W-B blijft daardoor op de achtste positie en laat zo de kans schieten om over KV Mechelen te springen naar een zevende stek. Volgende week staat voor hen de laatste competitiewedstrijd op het programma. Ze sluiten het seizoen af met een bezoek aan ’t Kuipke voor de ontmoeting met KVC Westerlo.