Go back

Freethielnieuws (08/05): Dramatisch nieuws voor Vanzo | Jonge Leeuwen spelen laatste partij | zomerstage

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Heel slecht nieuws vandaag op de Freethiel. Floriano Vanzo maakte eind vorige week een ongelukkige beweging op training en liep opnieuw een letsel op aan dezelfde knie. De aanvaller heeft een nieuwe operatie nodig aan de voorste kruisband van zijn knie. Die operatie zal doorgaan op woensdag 17 mei. Sterkte, Flor!

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond in ’t Kuipke hun laatste wedstrijd van het seizoen. De tegenstander is KVC Westerlo. De aftrap is om 20.00 uur. Van de A-kern sluiten volgende spelers aan: Mathias Janssens, François Marquet, Cherif Ndiaye, Nana Opoku Ampomah, Maximiliano Caufriez, Maxim Nys, Gilles Van Remoortere, Leandro Rodriguez en Kjetil Borry.

Onze Leeuwen zullen in de voorbereiding op het seizoen 2017-2018 opnieuw naar het Nederlandse Doorwerth, net zoals het afgelopen jaar. De spelers vertrekken op 3 juli en zullen terugkeren op 8 juli.