Go back

W-B houdt Maxim Nys langer op de Freethiel!

tekst en foto: Martijn De Jonge

W-B heeft Maxim Nys voor langere tijd aan zich gebonden. De linksvoetige verdediger tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Maxim is een echt geel-blauw jeugdproduct en kan rekenen op heel veel geloof vanuit de club.

Dat de club een nieuwe visie nastreeft, hoeven we niet meer te zeggen. Jong, Belgisch en talentvol zijn de drie sleutelwoorden die de visie beschrijven. Dat zijn eveneens de drie woorden die bij Maxim Nys horen. Vandaar dat de club besliste om hem een nieuw contract aan te bieden. Iedereen binnen Waasland-Beveren gelooft keihard in de kwaliteiten van de Vrasenaar. Daarom is er beslist om hem volop zijn kans te geven in de nacompetitie. Hij bevestigde al twee wedstrijden en zette het geloof kracht bij.

Waasland-Beveren is heel opgetogen met de handtekening van Nys. Dat een jeugdproduct kan doorgroeien naar de hoofdmacht is het mooiste compliment voor een voetbalclub.