Go back

Waasland-Beveren – Standard de Liège (16/05): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Speeldag negen staat voor de deur. De laatste thuiswedstrijd van de play-offs is er eentje tegen Standard de Liège. De aftrap in het Freethielstadion is morgenavond om 20.30 uur. De man met de fluit is Bram Van Driessche.

Waasland-Beveren en Standard de Liège, het bleek tot voor kort nog geen geslaagd huwelijk voor geel-blauw. De play-offcampagne ’16 – ’17 bracht daar echter verandering in. W-B haalde het in Sclessin met 0-2 van Standard de Liège na doelpunten van Valtteri Moren en Zinho Gano. Het was voor het eerst in het bestaan van de club dat W-B kon winnen van de Rouches. Nu wordt het tijd om voor het eerst de drie punten thuis te houden tegen de Luikenaren.

In vergelijking met de wedstrijd tegen Lierse valt Julian Michel uit de selectie. De middenvelder heeft te veel last van de adductoren om deel uit te maken van de ploeg morgenavond.

Selectie: Goblet, Janssens, Geentjens, Camacho, Moren, Jans, Caufriez, Borry, Nys, Marquet, Seck, Cools, Boljevic, Van Remoortere, Gano, Dhondt, Langil, Ampomah, Cerigioni, Ndiaye