Go back

Wat met mijn consumptiekrediet na dit seizoen?

tekst en foto: Martijn De Jonge

Sinds het begin van dit seizoen maken we bij Waasland-Beveren gebruik van cashless payment. Dat wil zeggen dat er niet meer gewerkt worden met jetons. Concreet betekent het dat het abonnement kan dienen als betaalkaart. Mensen die niet in het bezit zijn van een abonnement kunnen een apart consumptiekaartje aankopen. Zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben, staat er geen jaartal of seizoen op het abonnementskaartje vermeld. Ook op de consumptiekaart staan geen jaartallen vermeld.

Wat is de bedoeling hiervan?

Wel, dat is heel simpel. Het abonnementskaartje dat jullie nu gebruiken, is tijdloos. Concreet wil dat zeggen dat indien jullie dezelfde plaats willen behouden, gewoon hetzelfde kaartje kunnen gebruiken. Meer nog, jullie zullen zelfs alles perfect van thuis uit kunnen regelen. Alles? Ja, echt alles, ook de betaling. Uiteraard kunnen jullie ook terecht op het secretariaat van de Freethiel. Hoe dat alles in zijn werk gaat, zijn we nu volop aan het oplijsten. Binnenkort krijgen jullie alle informatie hierrond, duidelijk opgesteld.

En mijn consumptiekrediet van dit seizoen dan?

Dat blijft volgend seizoen gewoon ook geldig, geen probleem. Het krediet blijft gewoon op jouw consumptiekaartje of abonnement staan. Je hoeft dus in de laatste twee thuiswedstrijden niet alles op te souperen, al mag dat natuurlijk wel!

Wanneer kan ik de abonnementsprijzen ontdekken?

De echte campagne start binnenkort, we houden het nog even geheim. De prijzen kan je echter zondag reeds ontdekken. Onze Supportersfederatie opent een standje op de Puitenslagersfeesten. Daar kan je shirts, sjaals en gadgets aankopen aan een verminderde prijs. Daar kan je ook zelfs reeds een reservatieformulier voor jouw abonnement invullen! Uiteraard kan je er ook terecht voor een deugddoend drankje. In dat standje zal er ook een overzicht aanwezig zijn van de nieuwe abonnementsprijzen. Ontdek het snel.

Bij vragen kunnen jullie uiteraard terecht op het secretariaat. Stuur gerust een mailtje naar info@waasland-beveren.be. We verzekeren jou een heel spoedig antwoord.