Go back

Amalthea is de nieuwe cateringspartner op de Freethiel!

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Amalthea en Martijn De Jonge

Als eersteklasser is het belangrijk om ook met klassepartners te werken. Waasland-Beveren gaat daarom vanaf volgend seizoen in zee met nieuwe cateringspartner Amalthea. Zij gaan de catering verzorgen voor zowel de Themalunch, de Footlunch als de President’s lunch. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat één cateringsbedrijf alle eetarrangementen zal verzorgen op de Freethiel. De overeenkomst met het kwalitatieve bedrijf is afgesloten voor drie jaar. Iedereen op de Freethiel zal de komende drie jaar in de watten worden gelegd.

Meer informatie over de arrangementen kan je bekomen via onze commercieel manager Bram Lefebure. Je kan hem bereiken via e-mail (bram@waasland-beveren.be) of gsm (+32 (0)492 912 760).

Ontdek via www.amalthea.be wat onze nieuwe partner voor jou in petto heeft. We beloven het jou, Amalthea zal verbazen!