Go back

Dirk Geeraerd versterkt technische staf W-B

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Dirk Geeraerd (°2/12/1963) is de nieuwe assistent-trainer in de technische staf van Philippe Clement. De 53-jarige trainer zal samen met de hoofdtrainer, Jonas Ivens, Gerry Oste en Johan Van Rumst de spelersgroep naar overwinningen leiden. Geeraerd zal straks meteen mee op het oefenveld komen.

Waasland-Beveren ging samen met trainer Clement op zoek naar een ervaren iemand om bij de technische staf te komen. Geeraerd koppelt zijn ervaring op het hoogste niveau aan zijn kennis van het huis. Geeraerd was al trainer op de Freethiel tussen 2010 en 2012. In het seizoen 2010-2011 bewerkstelligde hij de promotie naar de hoogste afdeling van het Belgisch voetbal. Na zijn periode hier ging hij nog aan de slag bij KSK Ronse, Berchem Sport en Eendracht Aalst.

We wensen Dirk heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging op de Freethiel!