Go back

Freethielnieuws (20/06): trainingsnieuws | abonnementen ’17-’18 op zaterdag

We zijn er opnieuw aan begonnen. Nadat er gisteren een eerste stevige training werd afgewerkt, volgde vandaag nummer twee. Opnieuw stond er voor de middag een pittige trainingssessie gepland. De spelers worden zo klaargestoomd voor de eerste oefenpartij van komende zaterdag. Meer info over die partij volgt morgen op de website. Na de middag gingen de spelers, na een korte siësta, naar de gymzaal voor een fitnesstraining.

Aaron Dhondt ging na de ochtendtraining huiswaarts door misselijkheid.  Valtteri MorenLaurent Jans en Ryota Morioka sluiten volgende week aan.

Komende zaterdag, op de dag van de oefenpartij tegen KFC Vrasene, zal het secretariaat ook geopend zijn voor jouw abonnementen te verlengen of aan te kopen. Tussen 9.00 uur en 12.00 uur zullen onze medewerkers voor jullie klaarstaan. Online kan je ook je abonnementen aankopen of verlengen. Klik hier voor meer informatie.