Go back

Freethielnieuws (22/06): trainingsnieuws | oefenmatch op de Freethiel

tekst en foto: Martijn De Jonge

Onze geel-blauwe jongens trainden vandaag reeds voor de vierde keer op het oefenterrein. We zagen opnieuw enkele matchvormen aan de hoogste intensiteit en onder een stralende zon. Aaron Dhondt, die gisteren en eergisteren nog verstek gaf door ziekte, was er opnieuw bij. Er was ook één nieuw gezicht te spotten: tester Laurent Mendy. Geen geblesseerden, op de langdurig geblesseerde Ronnie Schwartz na, bij W-B. In de namiddag stond er nog een fitness-sessie gepland in de RTC, aan het oefenveld. Morgen opnieuw twee trainingen, deze keer tweemaal op het terrein. Zaterdag vindt de eerste oefengalop plaats, meer informatie op onze website.

Op vrijdag 21 juli 2017 speelt Waasland-Beveren een eerste oefenwedstrijd thuis, op de Freethiel. Onze Leeuwen spelen dan om 19.30 uur tegen OH Leuven. Abonnees mogen gratis binnen op de Freethiel. Het secretariaat zal ook geopend zijn om uw abonnement te verlengen of aan te kopen. Hoeveel niet-abonnees zullen moeten betalen, wordt spoedig bekendgemaakt.