Go back

Freethielnieuws (26/06): Cherif Ndiaye langer op de Freethiel | matchinformatie KSV Bornem – Waasland-Beveren | trainingsnieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

De optie in het contract van Cherif Ndiaye werd vandaag gelicht. De 21-jarige spits ondertekende vandaag dus een contract voor twee seizoenen. De Senegalees kreeg de tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen de kans om zich in de kijker te spelen. Zijn goede prestatie tegen KFC Vrasene bewees dat de sportieve cel zeker geen ongelijk heeft.

Woensdag 28 juni speelt W-B de tweede voorbereidingswedstrijd op het seizoen 2017-2018. Om 19.30 uur wordt de wedstrijd op KSV Bornem afgetrapt. Supporters die afzakken naar Bornem betalen tien euro voor te staan en twaalf euro voor te zitten. Het bestuur van Bornem heeft expliciet gevraagd om mee te delen dat rugzakken en grote handtassen verboden zijn.

Voor de middag trainden onze Leeuwen op het oefenveld, na de middag trainden ze indoor in het Rev. Training Center. Tester Laurent Mendy kon de sportieve cel niet echt overtuigen en werd doorgestuurd.

Ryota Morioka is vandaag vader geworden van een flinke zoon Dan. De Japanner geniet nu nog even van de tijd met zijn kersverse gezinnetje.