Go back

Freethielnieuws (29/06): Vanzo opnieuw onder het mes | wedstrijdinfo SK Sint-Niklaas | bedankt, Kjetil Borry

tekst en foto: Martijn De Jonge

Floriano Vanzo gaat toch opnieuw voor een operatie. De flankaanvaller zal op 7 juli worden geopereerd door dokter Bellemans in Genk. De dokter zal onze nummer tien voorzien van een kunstkruisband. De geschatte onbeschikbaarheid ligt op drie maanden. Veel sterke, Floriano!

Zaterdag 1 juli speelt W-B haar derde oefenpartij van de voorbereiding. Geel-blauw trekt naar de Meesterstraat in Sint-Niklaas om er de Klaasjes partij te geven. Het is ook een ontmoeting met ex-speler Niels De Pauw, die nu aan zijn tweede volledige seizoen begint bij SK Sint-Niklaas. Supporters zijn meer dan welkom, grote handtassen en rugzakken zijn dat niet. De inkom bedraagt tien euro.

Verdediger Kjetil Borry keert volgend seizoen terug naar zijn ex-club KSV Roeselare. Hij tekent daar voor twee seizoenen. Succes in je volgende uitdaging, Kjetil. Bedankt voor de inzet!