Go back

KFC Vrasene – Waasland-Beveren (24/06): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Beste supporters,

Zaterdag vindt de eerste oefenpartij van de voorbereiding op het seizoen 2017-2018 plaats. De eerste tegenstander is KFC Vrasene. De aftrap is om 19.00 uur. Uiteraard zijn onze supporters welkom in Vrasene. Er is gratis parking voorzien rond het stadion. Supporters betalen acht euro inkom, alles aan hetzelfde tarief. Rondom het terrein zullen enkele drankinstallaties voorzien worden, niet onnodig in dit warme weer. Uiteraard zullen er ook dranken beschikbaar zijn in de kantine, maar er is gevraagd om geen glazen recipiënten mee te brengen naar buiten. Stewards zullen in dat opzicht een oogje in het zeil houden.

Tot dan, supporters, voor een eerste kennismaking met onze nieuwe trainers en spelers.

 

Adres: Smisstraat
9120 Vrasene