Go back

Voorrangsperiode abonnees bijna verlopen!

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Kevin Reyns

De voorrangsperiode verloopt bijna! Je hebt maar tot en met vrijdag 9 juni meer om jouw zitje te verlengen. Nadien wordt ook jouw plaats vrijgegeven voor alle andere supporters. Haast je dus om jouw abonnement te verlengen, zeker als je hetzelfde kaartje opnieuw wil gebruiken. Vanaf zaterdag zijn alle reservaties onherroepelijk verwijderd uit het systeem. De enige uitzondering die wij maken is voor de mensen in blok E. Jullie plaats wordt nog vastgehouden tot 1 juli. De reden hiervoor is dat er voldoende vrije plaatsen zijn daar en dat iedereen toch staat waar hij wilt. Op die manier kunnen mensen in blok E hun abonnementskaartje wel blijven gebruiken, ook al verlengen ze pas na 9 juni.

Ik heb al verlengd!

Super! Dat is fantastisch om te horen. Deze e-mail wordt echter naar alle abonnees van het afgelopen seizoen gestuurd. Via deze weg ben jij ook opnieuw op de hoogte en kan je misschien je vrienden en familie hiervan verwittigen.

Hoe kan ik verlengen?

Er zijn drie mogelijkheden. Je kan van thuis uit verlengen en betalen, verlengen via het reservatieformulier en een overschrijving uitvoeren of gewoon langskomen op de Freethiel. Surf snel naar onze website en ontdek stap voor stap wat je moet ondernemen. Klik hier om door te gaan naar de website.

Wat als ik een andere plaats wil?

De voorrangsperiode loopt af op 9 juni 2017. Vanaf dan worden alle (behalve blok E) niet-verkochte plaatsen beschikbaar in het stadion. Opnieuw kan je dat alles online regelen. Neem een kijkje op de website voor het stappenplan.

Ik heb interesse in een abonnement op de B-tribune.

Wil je graag meer informatie over de tarieven en formules van de businessabonnementen? Stuur dan gerust een mailtje naar onze Commercieel Manager Bram Lefebure via bram@waasland-beveren.be. Hij helpt jou meteen verder.

Ik heb een vraag.

Heb je een vraag over online ticketing? Stuur dan een mailtje naar info@waasland-beveren.be. Voor alle andere vragen kan je ook telefonisch terecht op het secretariaat. Bel naar 03 750 25 00.

Tot binnenkort op de Freethiel!