Go back

Freethielnieuws (06/07): secretariaat open op zaterdagvoormiddag | elite jeugd naar China

tekst en foto: Martijn De Jonge

Onze ticketingmedewerkers zullen opnieuw op zatervoormiddag voor jullie klaarstaan, supporters. Zowel op zaterdag 8 juli 2017 als op zaterdag 15 juli 2017 zullen jullie tussen 9.00 uur en 12.00 uur terecht kunnen om jullie abonnement te verlengen of aan te kopen. We hopen dat we jou volgend jaar mogen verwelkomen op de Freethiel. Samen zetten we dit jaar opnieuw die stap vooruit!

Volgende week zal er gecommuniceerd worden vanaf wanneer dat er tickets zullen verkrijgbaar zijn voor de eerste drie thuiswedstrijden. De eerste drie wedstrijden zijn tegen KV Mechelen, Sporting Lokeren en KAS Eupen. De overige thuiswedstrijden moeten nog worden bepaald. Verwacht wordt dat er ergens eind volgende week zal kunnen gestart worden. Wil je zeker zijn van je lievelingsplaatsje? Ga voor een abonnement, je doet er jezelf heel wat voordeel mee.

De schoolperiode zit erop, toch alleszins voor 2 maanden. Tijd voor vakantie, zou je denken. Niet voor de elite U17 van Waasland-Beveren. Zij zijn intussen aangekomen in China voor een unieke uitdaging. Waasland-Beveren kreeg een uitnodiging voor een tornooi in Shanghai. Aan het tornooi nemen wereldwijd zestien ploegen deel. Het is een tornooi voor voetbalacademies en -opleidingen. De organisatoren kwamen voor ons land uit bij Waasland-Beveren. Uiteraard hebben we amper getwijfeld, het is een tornooi met een prestigieus kantje.  Het draagt sowieso bij tot de uitstraling van deze club. Voor de spelers en begeleiders zal het een hele uitdaging zijn om tegen talent uit de hele wereld uit te komen, een ervaring om nooit te vergeten. Er zijn 21 spelers en vijf begeleiders afgezakt naar de andere kant van de wereld. We hopen uiteraard op goede uitslagen, maar de spelvreugde voor onze jongens primeert. Veel succes, mannen!