Go back

Freethielnieuws (17/07): trainingsnieuws | informatie Cappellen | elitetornooi China

tekst en foto: Martijn De Jonge

Onze spelers trainden vandaag tweemaal op de Freethiel. Voor de middag werd er aan krachttraining gedaan, na de middag stond een veldtraining op het programma. Laurent Jans, die vorige week individueel trainde door last aan de enkel, sloot opnieuw aan bij de groep.

Woensdag speelt een mix van A-kernspelers en B-kernspelers de wedstrijd tegen Cappellen FC. Supporters die graag de wedstrijd willen bijwonen, kunnen dat. Om te zitten betaal je vijftien euro. Een staanplaats kost je tien euro. Handtassen en rugzakken zijn verboden.

Onze elite U17 zijn zondag teruggekeerd uit China na het internationale tornooi dat ze daar afwerkten. Na drie overwinningen, tegen ploegen uit Korea, Ivoorkust en Australië, en twee nederlagen, tegen een Slovaakse en Chinese ploeg, werd geel-blauw verdienstelijk zevende van de zestien ploegen. Er werd driemaal een speler van Waasland-Beveren uitgeroepen tot man van de match. Joren Bogaert kreeg overigens de trofee van doelpunt van het tornooi. Het werd voor iedere speler een leerrijke, maar vooral onvergetelijke ervaring.