Go back

Freethielnieuws (19/07): abonnementen fandag | info retroshirt

tekst en foto: Martijn De Jonge

Zoals jullie ongetwijfeld weten, staat zaterdag onze jaarlijkse fandag op het programma. Daags voordien, op vrijdag 21 juli, staat de laatste voorbereidingswedstrijd op het programma tegen OH Leuven. De toegang is gratis voor onze abonnees, niet-abonnees betalen vijftien euro. Mensen die hun abonnement nog moeten aankopen, kunnen ook op de nationale feestdag bij ons terecht. Van 9.00 uur tot 15.00 uur zal het secretariaat geopend zijn. Nadien, om 18.00 uur, gaat het na sluiting van drie uurtjes opnieuw open. Aan de aanvang van de wedstrijd sluit ook het secretariaat. Je kan dus quasi de hele dag komen verlengen/aankopen op de Freethiel.

Ook op de fandag zal je je abonnement kunnen aankopen. Niet op het secretariaat, maar in de pop-upstore. De shop zal geopend zijn om 10.00 uur, de deuren gaan dicht om 17.00 uur. Je kan er naast abonnementen ook gadgets komen aan sterk verlaagde prijzen. Bovendien kan je ook jouw retroshirt afhalen in de pop-upstore. Let op: enkel mensen die in de eerste bestelperiode hebben besteld. Je krijgt voor vrijdag nog persoonlijk een mailtje toegestuurd indien jij je bestelde shirt kan afhalen.

 

Overzicht abonnementenverkoop

Donderdag 20 juli: 9.00 uur – 17.00 uur FREETHIEL

Vrijdag 21 juli: 9.00 uur – 15.00 uur & 18.00 uur – 19.30 uur FREETHIEL

Zaterdag 22 juli: 10.00 uur – 17.00 uur POP-UPSHOP WARANDE

Zondag 23 juli: GESLOTEN