Go back

Nicolas Orye wordt uitgeleend aan KSK Heist

tekst en foto: Martijn De Jonge

Nicolas Orye (°31/08/1998) gaat tot het einde van het seizoen bij KSK Heist spelen. De beide clubs en speler kwamen afgelopen weekend tot een akkoord. Orye speelde in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen bij Lommel United. Hij kwam vorig jaar over van Patro Eisden. Waasland-Beveren gelooft keihard in de kwaliteiten van Nicolas, maar is ervan overtuigd dat hij eerst meer matchritme moet opdoen in een eerste elftal. KSK Heist komt uit in de eerste amateurreeks.

W-B weet zeker dat KSK Heist een goede ploeg is om Nicolas verder te laten rijpen. Omgekeerd geloven we dat Nicolas zijn statistieken zal opkrikken en zijn meerwaarde zal bewijzen voor Heist.

We willen Nicolas heel veel succes wensen in zijn nieuwste uitdaging!